PERQUÈ HEM D’ESCOLLIR UN COTXE ELÈCTRIC!

PERQUÈ HEM D’ESCOLLIR UN COTXE ELÈCTRIC!

AVANTATGES D’ESCOLLIR UN COTXE ELÈCTRIC A L’HORA DE COMPRAR UN COTXE.

1. No es requereix benzina: els automòbils elèctrics es carreguen completament amb l’electricitat que tu els proporciones, el que significa que no necessites tornar a comprar més gasolina.

2. Estalvi econòmic: Tot i que hauràs de carregar el cotxe a casa o en un punt de recarrega, l’electricitat és molt més barata que no pas el gasoil o la gasolina.

 3. Sense emissions: els automòbils elèctrics són 100% ecològics ja que funcionen                 amb motors elèctrics. No emeten gasos tòxics ni fum en l’ambient ja que funcionen               amb una font d’energia neta. Són fins i tot millors que els automòbils híbrids ja que                 els híbrids que funcionen amb gas produeixen emissions. ¡Contribuiràs a un clima                   saludable i ecològic!

4. Assegurances per a conduir: Els cotxes elèctrics es sotmeten a la mateixes                         proves d’aptitud i procediments de prova que altres automòbils impulsats per                           combustible.

5. Rendibles: amb els avenços tecnològics actuals, tant el cost com el manteniment               han disminuït. La producció massiva de bateries i els incentius fiscals disponibles                   han reduït encara més el cost, per tant, és molt més rendible.

6. Baix manteniment: els cotxes elèctrics funcionen amb motors elèctrics i per tant                 no hi ha necessitat de lubricar els motors. Per tant, el cost de manteniment                               d’aquests automòbils ha baixat.

7. Contaminació acústica reduïda: els automòbils elèctrics limiten la contaminació                 acústica ja que són molt més silenciosos.

LA MARCA SEAT AQUEST 2020 TRAURÀ AL MERCAT DOS COTXES ELÈCTRICS, EL SEAT MII ELÈCTRIC I EL SEAT EL-BORN.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa