Menú
PERQUÈ HEM D’ESCOLLIR UN COTXE ELÈCTRIC!

PERQUÈ HEM D’ESCOLLIR UN COTXE ELÈCTRIC!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

AVANTATGES D’ESCOLLIR UN COTXE ELÈCTRIC A L’HORA DE COMPRAR UN COTXE.

1. No es requereix benzina: els automòbils elèctrics es carreguen completament amb l’electricitat que tu els proporciones, el que significa que no necessites tornar a comprar més gasolina.

2. Estalvi econòmic: Tot i que hauràs de carregar el cotxe a casa o en un punt de recarrega, l’electricitat és molt més barata que no pas el gasoil o la gasolina.

 3. Sense emissions: els automòbils elèctrics són 100% ecològics ja que funcionen                 amb motors elèctrics. No emeten gasos tòxics ni fum en l’ambient ja que funcionen               amb una font d’energia neta. Són fins i tot millors que els automòbils híbrids ja que                 els híbrids que funcionen amb gas produeixen emissions. ¡Contribuiràs a un clima                   saludable i ecològic!

4. Assegurances per a conduir: Els cotxes elèctrics es sotmeten a la mateixes                         proves d’aptitud i procediments de prova que altres automòbils impulsats per                           combustible.

5. Rendibles: amb els avenços tecnològics actuals, tant el cost com el manteniment               han disminuït. La producció massiva de bateries i els incentius fiscals disponibles                   han reduït encara més el cost, per tant, és molt més rendible.

6. Baix manteniment: els cotxes elèctrics funcionen amb motors elèctrics i per tant                 no hi ha necessitat de lubricar els motors. Per tant, el cost de manteniment                               d’aquests automòbils ha baixat.

7. Contaminació acústica reduïda: els automòbils elèctrics limiten la contaminació                 acústica ja que són molt més silenciosos.

LA MARCA SEAT AQUEST 2020 TRAURÀ AL MERCAT DOS COTXES ELÈCTRICS, EL SEAT MII ELÈCTRIC I EL SEAT EL-BORN.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa