Menú
ELS QUADRES, UNA DE LES TENDÈNCIES D’AQUESTA TEMPORADA

ELS QUADRES, UNA DE LES TENDÈNCIES D’AQUESTA TEMPORADA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Tartan, Príncep de Gal.les i “Preppy” son els tres tipus de quadres amb més tendència que estan triomfant aquesta temporada de tardor/hivern. No hi ha dissenyador ni firma que no els hagi inclòs en les seves col·leccions. Els quadres estan sent l´estampat “must have” una altra temporada i aquesta ho fan amb una triple vessant:
  • En format tartan per als looks més “grunges” i rockers.
  • Inspirats per la burgesia dels 70 (quadres “Preppy”) pels outfits de treball més elegants.
  • En color gris o estil Príncep de Gal·les per al dia a dia.

Quadres tartan:

Els quadres més “grunge” i també els més càlids tornen aquesta temporada. Aquest estampat de regust “college” britànic va ser un dels més significatius de firmes i dissenyadors com Dior o Saint Laurent… A més dels més clàssics en color vermell o verd o blanc i negre.

Quadres “Preppy” dels 70:

Els anys 70 més burgesos han tornat aquesta tardor/hivern als armaris. Ho fan a través de faldilles o americanes decorades amb quadres petits, generalment sobre teixits de llana i en tons marrons, beixos i grocs.

Aquest tipus de quadres s´ha vist sobretot en la sastreria. Americanes, pantalons de vestir i també faldilles midi de pales son les peces que més dominen aquesta temporada.

Quadres Príncep de Gal·les:

Els quadres grisos son ja un bàsic en qualsevol armari. Son potser els més atemporals i també els perfectes per l’hivern ja que combinen fàcilment amb tot. Combinats amb tons vius, neo (fúcsia, blau, taronja, verd, groc…) o amb els colors tendència d’aquesta temporada: el fúcsia i el morat, casen a la perfecció.

Carles Montserrat
Vainilla
Ferrer i Busquets, 47
Mollerussa

1 comentari a “ELS QUADRES, UNA DE LES TENDÈNCIES D’AQUESTA TEMPORADA”

Els comentaris estan tancats.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa