ELS QUADRES, UNA DE LES TENDÈNCIES D’AQUESTA TEMPORADA

ELS QUADRES, UNA DE LES TENDÈNCIES D’AQUESTA TEMPORADA

Tartan, Príncep de Gal.les i “Preppy” son els tres tipus de quadres amb més tendència que estan triomfant aquesta temporada de tardor/hivern. No hi ha dissenyador ni firma que no els hagi inclòs en les seves col·leccions. Els quadres estan sent l´estampat “must have” una altra temporada i aquesta ho fan amb una triple vessant:
  • En format tartan per als looks més “grunges” i rockers.
  • Inspirats per la burgesia dels 70 (quadres “Preppy”) pels outfits de treball més elegants.
  • En color gris o estil Príncep de Gal·les per al dia a dia.

Quadres tartan:

Els quadres més “grunge” i també els més càlids tornen aquesta temporada. Aquest estampat de regust “college” britànic va ser un dels més significatius de firmes i dissenyadors com Dior o Saint Laurent… A més dels més clàssics en color vermell o verd o blanc i negre.

Quadres “Preppy” dels 70:

Els anys 70 més burgesos han tornat aquesta tardor/hivern als armaris. Ho fan a través de faldilles o americanes decorades amb quadres petits, generalment sobre teixits de llana i en tons marrons, beixos i grocs.

Aquest tipus de quadres s´ha vist sobretot en la sastreria. Americanes, pantalons de vestir i també faldilles midi de pales son les peces que més dominen aquesta temporada.

Quadres Príncep de Gal·les:

Els quadres grisos son ja un bàsic en qualsevol armari. Son potser els més atemporals i també els perfectes per l’hivern ja que combinen fàcilment amb tot. Combinats amb tons vius, neo (fúcsia, blau, taronja, verd, groc…) o amb els colors tendència d’aquesta temporada: el fúcsia i el morat, casen a la perfecció.

Carles Montserrat
Vainilla
Ferrer i Busquets, 47
Mollerussa

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa