CONSELLS PER FER ESPORT A L’HIVERN

CONSELLS PER FER ESPORT A L’HIVERN

A l’hivern, amb el fred, ens costa més practicar exercici físic. Però amb els propòsits d’any nou, ens equipem, ens motivem i fem esport, que és la manera més sana de perdre aquests quilets i de trobar-te bé amb tu mateix

CONSELLS PER FER ESPORT A L’HIVERN:

Roba adequada: és aconsellable evitar roba massa calenta, ja que pot sobreescalfar i provocar un excés de suor, per això és millor vestir-se en capes per poder regular la temperatura d’un mateix.

Cap, mans i peus:  el cos humà, en situacions de fred, concentra el calor en el centre del cos, per això les mans els peus i el cap són els que més pateixen. Protegir-se amb un barret, guants i mitjons tèrmics per evitar el fred en aquestes regions.

Estiraments:  estirar abans de la pràctica d’exercici és vital en totes les temporades, però amb el fred és molt més, ja que les baixes temperatures dificulten en gran mesura la preparació dels músculs per la pràctica esportiva.

Roba reflectant:  ara a l’hivern les hores de llum solar es redueixen pel que és aconsellable utilitzar roba cridanera, fluorescent o reflectant per practicar esport sense risc.

Hidratació: quan fa fred el nostre cos també sua, així que no hem d’oblidar de prendre suficients líquids abans, durant i després de l’activitat física.

Protecció solar: encara que el sol no és molt fort, les radiacions ultraviolades són igualment perilloses, utilitzar un protector solar!

Roba humida: és important després de la pràctica d’esport canviar-se la roba humida i abrigar-se.

Aquests són alguns consells bàsics per a practicar esports d’hivern, ara falta només el teu desig per aplicar-los i juntament amb una bona dieta obtenir un estil de vida saludable

A X-tram Esports hi trobaràs tot el material necessari per fer esport a l’hivern.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa