LLIBRERIA DALMASES CENTENÀRIA

LLIBRERIA DALMASES CENTENÀRIA

Pocs establiments poden dir que han arribat als 100 anys; per això des de Mollerussa Comercial volem felicitar la Llibreria Dalmases en aquesta onomàstica.

Des que Joan Dalmases l’any 1916 decidís plegar de Cal Güell, on havia après l’ofici de llibreter, va nàixer la Llibreria Dalmases. El Joan i la seva jove esposa, Josepa Minguella, van establir el seu establiment al carrer de Jacint Verdaguer, al  cor de la capital del Pla d’Urgell. Des de llavors van ser els encarregats de la distribució de la premsa  a tota la comarca i punt de referència com a llibreria.

L’agutzil de Miralcamp i el Pablo repartint els diaris per la comarca
Nens que anaven a comprar cromos

Més endavant, a la dècada dels 90, se’n va fer càrrec la seva filla, la Núria Dalmases, i fins al dia d’avui, que no és poc!!

Aquesta nena tan bonica és la Núria Dalmases
Les dependentes Sílvia i Antonieta

Actualment és una llibreria amb un gran disponibilitat de títols de llibres de totes les temàtiques, a més de tenir la part de papereria, de premsa i també de joguines educatives.

És un establiment històric en el qual tots els mollerussencs i mollerussenques han entrat més d’un cop, ja sigui per comprar revistes, diaris, llibres, contes, cromos o el material escolar per a l’escola!

La tieta Alba va treballar-hi tota la vida
Dolors Vigatà (dependenta)

Mollerussa Comercial també vol agrair a la Núria Dalmases la seva fidelitat a l’associació, ja que des dels seus inicis que en forma part, ja sigui com a associada o  com  a membre de la junta. Ha apostat, doncs,  per l’associacionisme, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la nostra població i donar vida a Mollerussa!!

Moltes felicitats a tota la família Dalmases!
Esperem  que en pugueu celebrar 100 més!!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa