Escapades romàntiques per Sant Valentí!

Escapades romàntiques per Sant Valentí!

Gaudeix de les teves escapades amb els 5 sentits

No saps que regalar per Sant Valentí? Azul Marino Viatges et proposa diferents opcions romàntiques per sorprendre a la teva parella.

París: Ningú pot dubtar de les sensacions que pots sentir en aquesta encisadora ciutat: passejar pels Camps Elisis, recórrer el Sena en un bateaux mouche, admirar la Tour Eiffel des dels Jardins des Champs de Mars, un sopar a le Ciel de París, situat a més de 50 pisos d’alçada a la Tour de Montparnasse… però també gaudir dels seus Museus, recórrer els Grands Boulevards, deixar-te anar pels seus carrerons del casc antic, le Quartier Latin o visitar la moderníssima Defense i fins i tot atansar-te al món de la Fantasia com és Disneyland París, tot depèn dels dies que hi puguis dedicar…

Roma: la ciutat eterna, la ciutat plena de racons, plena d’Història, de sensacions. Impressiona recórrer el Foro Romà, admirar el Coliseo, que dir de visitar el Vaticà amb la impressionat Basílica de Sant Pere i el seus Museus, però sense oblidar racons imprescindibles, San Pietro in Víncoli, Fontana de Trevi, Piazza d’Spagna, del Poppolo, Navona, Venezia i molt més, passejar per la glamurosa Via Véneto, un romàntic sopar al Trastévere, Roma té tant per veure i gaudir, només ens has de dir de quants dies disposes i nosaltres ens encarreguem de fer un itinerari per exprimir el temps i fer la teva visita inoblidable.

Amsterdam: una ciutat amigable i compromesa amb el medi ambient com cap altra, gairebé accessible tota ella sense agafar cap mitjà de transport, vigilant no envair els carrils bici, utilitzat com a pocs llocs, però que si no volem caminar tenim tramvia. Rijksmuseum, Van Gogh per admirar art, recórrer els canals per admirar la excepcionalitat d’alguns edificis, algun més estret del que mai imaginaríem, passejar pel Vondelpark, un gran pulmó, o atansar-nos a poblacions típiques com Volendam, marken i els seus famosos molins o altres ciutats com La Haia, Rotterdam, Utrech, molt ben comunicades en transport públic.

Venèzia: Com no! No podem oblidar aquesta petita illa travessada per infinitat de canals de totes mides que connecten amb el Gran Canal, que recorregut amb el vaporetto ens permet descobrir la grandesa que va tenir en la època dels mercaders amb infinitat de palaus que mostren la seva grandiositat, però res treu rellevància a la Piazza San Marco: Catedral, Palau Ducal, Campanile, Torre del Rellotge, Café Florian…. i la típica foto al Pont dels Sospirs, sabeu per què s’anomena així? No ho va precisament d’enamorats. Recórrer els seus carrers,travessar ponts, fer una passejada en góndola, visitar els innumerables mercadets de carrer, el centre comercial a l’aire lliure que  trobem al Ponte Rialto i voltants, i com no, un sopar en algun dels molts racons i places que trobarem. Se us farà curt i hi voldreu tornar!

Són moltes més les ciutats que enamoren al vostre abast: Florència, Estambul, Budapest, Praga, Viena, quina us ve de gust? Cap altra, sense problema!

Nosaltres estem preparades per a fer realitat una escapada inoblidable, que pot ser qualsevol altre viatge allà on us vingui de gust, fins hi tot un creuer!

Us esperem!

                   Carrer Ciutat de Lleida, 2 – 973443897 – Mollerussa@viajesazulmarino.com

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa