Panellets fets a casa!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Panellets de pinyons:

La recepta de la Pastisseria Sant Isidori

Arriba la tardor i el fred… Arriba la Castanyada! La tradició diu que durant la nit de Tots Sants, vigília del dia dels difunts, els campaners de tots els pobles i ciutats treballaven durant tota la nit, fent repicar les campanes fins que es feia de dia. Amics i familiars, per fer més amena la seva feina, els portaven castanyes, moniatos i panellets.
A dia d’avui, la Castanyada omple les cases de Catalunya de castanyes, moniatos, moscatell, vi dolç i, sobretot, panellets de tots els gustos. I també reuneix amics i familiars, però no per fer-los treballar, sinó per gaudir d’aquesta bonica diada catalana i de la companyia.

A la Pastisseria Sant Isidori ja fa més de 60 anys que elaborem els panellets tradicionalment, amb ingredients de qualitat i amb molta estima. Oferim un gran assortiment: de pinyons, ametlla, maduixa, coco, taronja, llimona, xocolata, cafè, codonyat i gema d’ou. Com a totes les festes, sempre hi ha un gust que destaca per sobre de la resta i, en aquest cas, és el panellet de pinyons. Vols conèixer la nostra recepta?
Primer de tot, comencem per la elaboració del massapà. Necessitem:
 5.000 gr d’ametlla en pols
 4.500 gr de sucre
 1.600 gr d’aigua
Per tal d’obtenir un massapà consistent, hem de ficar al foc l’aigua juntament amb el sucre i fer-la bullir. Ho barregem amb l’ametlla en pols i treballem la massa fins que aquesta agafi una bona textura. Ja tenim el nostre massapà artesanal!
A continuació, necessitem:
 3.000 gr de massapà
 1 ou
 Pela de llimona en pols
 Pinyons
 Clares d’ou

Amassem el nostre massapà, l’ou i la pela de llimona fins que quedin ben barrejats. Tallem el resultat en petites porcions i, seguidament, en fem boles. Un cop tenim la forma correcta, li afegim els pinyons ajudant-nos amb la clara d’ou. Finalment, pintem els pinyons del panellet amb ou, perquè quedin daurats un cop cuits. Els col·loquem en llaunes i els introduïm al forn a 200ºC durant 10 minuts.

Esperem que amb aquesta recepta us surtin uns panellets boníssims! Si voleu tastar les nostres varietats, no dubteu en visitar-nos. Obrim cada dia de 7h a 22h, podeu fer les vostres comandes al 973 60 06 79.
Bon profit i bona Castanyada!

1 comentari a “Panellets fets a casa!!”

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca