Festivitat de Tots Sants

Festivitat de Tots Sants

Des del punt de vista d’una florista, la festivitat de tots Sants es un dia, en el que les persones recorden als seus essers estimats que ja no hi son entre nosaltres.

Cadascú es diferent de pensament, costum i de gust al fer una ofrena, detall o recordatori.

N’hi ha que tenen el costum d’anar-hi el mateix dia per poder veure el cementiri tot guarnit i coincidir amb altres persones del poble i recordar temps passats.

N’hi ha d’altres que volen més intimitat i que hi van un parell de dies abans per netejar i oferir la seva ofrena.

Però tots ells volen un treball floral únic, només fet a la seva mida i al seu gust, expressant aquell sentiment que volen transmetre amb la seva ofrena.

Jo com a florista, escolto el que ells desitgen, intento fer que cada treball ja sigui petit o gran, complexe o senzill, s’acosti molt a les idees i sentiments de les persones que me’ls encarreguen.

Fa 22 anys que hem dedico a aquesta feina, i cada any tinc el mateix respecte degut al volum de feina, i de la càrrega emocional que comporta compartir el dol dels clients i amics, que hem dipositen la seva confiança en els treballs que faig de tot cor per a ells.

La resta de floristes coincidirà amb mi que es la festa més important, delicada i feixuga de tot l’any. Tot a d’estar preparat amb molta cura, i treballar molt per aconseguir que tothom tingui la seva ofrena correctament preparada.

Espero que passeu un bon Tots Sants i que la vida ens porti bons moments i sapiguem recordar-los com cal.

Teresa Tarragona Pedrós
Floristeria Nova Flor

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa