Lliurament dels premis Ai, quin embolic!

Lliurament dels premis Ai, quin embolic!

Vuitena edició de la gimcana lingüística Ai, quin embolic!, amb la col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística del Consell Comarcal.

Aprofitant la diada de Sant Jordi, hem lliurat els premis de la gimcana a les escoles participants i al públic en general. Aquest dimarts ha estat un dia intens. Hem començat lliurant premis als alumnes de cinquè i sisè de  les diferents escoles de Mollerussa (Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, les Arrels i el Carme). Pel sol fet de participar-hi i d’esperonar els seus alumnes, cada escola ha rebut un xec de 50 molleuros de les llibreries associades, per invertir en material escolar . A cada centre, a més, s’ha fet un sorteig entre els alumnes de 5è i un altre entre els alumnes de 6è. Els alumnes guanyadors han rebut, cadascun, un val de 25 molleuros, també ha gastar a les nostres llibreries en  material escolar, contes o llibres. Val a dir que enguany ha sigut l’edició en què hi ha hagut més alumnes participants: 398!

A  migdia, s’han lliurat els quatre premis del públic en general, a la seu del Consell Comarcal. Els premis han consistit en 4 vals de 25 molleuros, que s’han escollit entre les més de 100 butlletes participants. 

Enguany, la gimcana estava dedicada a les endevinalles, la solució de les quals havien d’emplenar a la butlleta en format de mots encreuats. 15 han estat els comerços que calia anar resseguint per tal de completar el joc lingüístic, del 21 de març al 8 d’abril. 

Atesa la bona acollida de la gimcana, Mollerussa Comercial i el Servei Comarcal de Català ja rumiem a quin aspecte de la llengua dedicarem la gimcana de la propera edició

Ignasi Peraire

De 5è: Dani Lanchita | De 6è: Hafva Leachouri

Pompeu Fabra

De 5è: Alan Betancourt | De 6è: Alba Danta

Les Arrels

De 5è: Nil Caba | De 6è: Malack

El Carme

De 5è: Adana Danfakiwa | De 6è: Izan Garcia

Públic en general

Núeria Clotet, Ona Perelló, Maite Prats i Ignasi Revés Cortada

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa