La programació, una eina de futur per als nostres fills!

La programació, una eina de futur per als nostres fills!

Fa uns anys quan es parlava de programació ens venien al cap els típics “nerds”, aquells nois joves molt estudiosos que es passaven hores i hores davant de l’ordinador sense cap mena d’activitat social fora de les pantalles.

Ara això ha canviat molt. Ha canviat perquè ens hem adonat que la programació és una eina excepcional per ajudar els nens i nenes des de molt petit/es a estructurar el pensament i treballar la lògica en tots els àmbits de la seva vida.

Els darrers anys els mestres i pedagogs han fet veritables esforços per analitzar els mètodes d’aprenentatge existents, molts d’ells heretats d’èpoques força llunyanes, per a mirar d’adaptar-los a les noves realitats.

No podem pretendre que els nens aprenguin matemàtiques llegint llargs plantejaments de problemes o escoltant un professor a la pissarra desenvolupant un problema, quan usen tablets i dispositius intel·ligents per a fer tot el demés.

Per quin motiu no podem aprendre-ho usant aquestes eines, tan implementades a la nostra societat, a la vegada que els ensenyem la lògica del joc dels escacs o els expliquem la utilitat del codi binnari?

A Ceina fa molts anys que apostem per una formació moderna i actualitzada, sense oblidar-nos de les eines tradicionals necessàries per oferir als nostres alumnes més joves una bona base que els permeti anat creixent dia a dia.

Ara fa uns mesos vam tenir l’oportunitat de conèixer CODELEARN, un novedós sistema de formació en Robòtica (i molt més…) que permet als nens de 7 a 14 anys aprendre a programar per a crear Videojocs, APPS i robots, entre d’altres.

Amb aquest sistema d’aprenentatge pretenem ajudar l’infant a estructurar el pensament, millorar la lògica, la capacitat matemàtica, la d’assimilar idiomes i aprendre a resoldre problemes.

En definitiva, preparar els nostres petits i joves per a un futur tecnològic on LES FEINES DEL DEMÀ ENCARA NO ESTAN INVENTADES.

Us esperem al carrer Beethoven, 8 de Mollerussa per a poder-vos explicar millor el nostre projecte educatiu.

Ceina Formació – 973710385 – sonia@ceina.com

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa