Guanyadors/es Gimcana Ai, quin embolic!

Guanyadors/es Gimcana Ai, quin embolic!

Lliurament de premis de la gimcana lingüística Ai, quin embolic!

La gimcana Ai, quin embolic! Que hem organitzat juntament amb el Servei de Català, enguany hem volgut que la diversió fos la protagonista!

S’havia de buscar una  paraula, escrita correctament, relacionada amb el que es venia o el servei que s’oferia en aquell establiment!

I la veritat que ens han dit que si, que s’ho van passar molt bé alhora que van aprendre algunes paraules i conèixer alguns dels  associats participants!

El 23 d’abril, dins la diada de Sant Jordi,  vam lliurar els premis a les escoles de Mollerussa, i als 4 guanyadors d’entre el públic general.

Els centres educatius van rebre un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, pel sol fet d’esperonar els alumnes a participar en la gimcana. I un alumne de 5è i un altre de 6è de cada escola van ser obsequiats amb un val de 25 molleuros per gastar en llibres de lectura o material escolar a les llibreries associades.  I els 4 guanyadors del públic, van obtenir 25 molleuros per gastar a qualsevol establiment associat. 

Des de l’associació i el Servei de Català, estem molt contents de la participació, tant pel que fa a les escoles com del públic general. 

L’any vinent repetirem segur!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa