2a Mostra de Vins i Tapes de Mollerussa Comercial!

2a Mostra de Vins i Tapes de Mollerussa Comercial!

Us convidem a la 2a Mostra de Vins i Tapes de Mollerussa Comercial

Una segona edició, per a que podeu gaudir i passar una bona vetllada, amb música, amics, i les millors tapes i vins de la comarca.

 

·   Els clients de cada establiment associat, quant realitzin una compra (import mínim 15 €)  del 24 d’abril al 3 de maig, podran dipositar una butlleta a les urnes petites que disposa cada associat, i entraran al sorteig de 2 tiquets dobles per anar a fer un tast de vi. Si sumem tots aquests tiquets , significa que sortejarem entre tots els clients dels establiments associats, més de 500 tasts de vins!!

·     Per saber qui son els guanyadors/es, cada associat realitzarà el seu sorteig i ho comunicarà a MC.

· Els guanyadors/es per poder gaudir del seu premi, l’únic que han de fer es presentar-se el dia de l’esdeveniment, anar a la carpa de MC i dir el seu nom i cognom, immediatament li donarem un tiquet vàlid per dos tast de vins. 

·  Les persones que vinguin a la Mostra, per tal de consumir, ja siguin vins o tapes, primer hauran de bescanviar els €uros per tiquets a la carpa de MC i anar a les parades de restauració o vins i donar el tiquet. Per consumir els vins hauran primer de llogar una copa, al mateix lloc, per 2 €, que es tornaran un cop, ens retornin la copa. 

·   A les instal·lacions hi haurà serveis.

·   Data i  horari: dissabte 4 de maig de les 19.00 a les 23.00 h.

·    Lloc: al pati de Cal Jaques, situat al c. Jacint Verdaguer.

Per tal d’acompanyar la vetllada, contarem amb el grup PASQUINS per amenitzar l’esdeveniment!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa