EL DIA DE LES LLIBRERIES

EL DIA DE LES LLIBRERIES

Avui el Ramón de la llibreria Sarri, ens ha fet aquest petit escrit per commemorar el DIA DE LES LLIBRERIES.

Un llibre és sempre una excel·lent adquisició i que el millor lloc per fer-la és, la llibreria,  la idea ha estat, sempre, la de rememorar i recordar la importància de les llibreries.

Petites, grans, amb molta història o especialitzades en alguna matèria en concret, totes tenim una cosa en comú: la passió pels llibres.

Els llibreters, solem ser persones enamorades de la nostra feina. Per això, aquesta celebració té per objecte oferir a la societat la millor llibreria possible, ja que, parafrasejant a Roberto Bolaño,   “cada lector té la llibreria que es mereix”.

 

Us recordem que les nostres llibreries: llibreria Sarri i llibreria Dalmases estan adherides  a la campanya FAS 6 ANYS. TRIA UN LLIBRE.

Una campanya impulsada  per la Generalitat que té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.

Si els vostres fills aquest 2021 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar- la pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. No badis, el termini s’acaba el 30 de novembre!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa