Com fer beguda vegetal de civada a casa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Sana, natural i amb moltes propietats!

Les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, cada cop més freqüents, la creixent preocupació per la salut i la curiositat i ganes de provar nous gustos i sabors d’una forma natural i sana han fet que les begudes i llets vegetals es converteixin en una alternativa i una opció molt bona per petits i grans.

T’agradaria poder fer-les a casa tu mateix/a? Doncs segueix llegint perquè la Marga Prades ens explica, en aquest article, com fer beguda vegetal de civada a casa! 

llets vegetals

BEGUDA VEGETAL DE CIVADA CASOLANA

Ingredients per 4 racions:

  • 1/2 tassa de civada en flocs
  • 700 ml d’aigua

Preparació:

Introdueix els ingredients i l’aigua en el recipient de Lékué fins al senyal i ho deixes 12 hores en remull.
Un cop passades les 12 hores, introdueix la batedora de mà i tritura durant 2 o 3 minuts a la mínima velocitat. 
Deixa-ho reposar 2-3 min.
Introdueix el filtre al recipient i pressiona suaument a poc a poc cap a baix per tal que es filtri.
Aboca la beguda a un altre recipient de vidre per tal de guardar-la a la nevera o bé per
tal de servir-la.
Per retirar la polpa restant dels ingredients, retira el filtre i amb l’ajuda d’una cullera
recull la massa. La pots aprofitar per fer farina, galetes o fins i tot massa de pizza.

Bon profit!!

Encapçalament de les diapositives
Sóc el contingut de la diapositiva. Fes clic al botó Editar per canviar aquest text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit consectetur adipiscing. Ut Tellus elit, lectus ncaa Ullamcorper Mattis, pulvinar dapibus leo.
Clic aquí
Previous
Next

Aquesta recepta forma part, entre altres coses, del taller i degustació que SUTELOGA
HOME té previst de fer el proper 31 de maig. És un taller de cuina vegana amb 3 elaboracions originals i delicioses realitzades per la Mercè Carbonell, dietista-nutricionista, que a part d’ensenyar-nos com preparar-los ens
indicarà les qualitats i nutrients de totes 3 elaboracions. 

Taller Veggie Lovers

Taller de cuina vegana a Suteloga Home
Llets vegetals/burger/ricer
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca