REGALA RECORDS!

REGALA RECORDS!

Hi ha moltíssimes oportunitats per fer regals al llarg de la vida, i nosaltres te n’oferim una. Tots els bons moments que passem i vivim marquen el nostre dia a dia i porten alegría. Per això, t’oferim l’oportunitat de fer regals personalitzats, variats i bonics que segur que t’agradaran! Quan pensis en un regal, pensa en Fotollum!

 Fotollum ofereix els seus serveis fotogràfics des de 1984. Oferim un tractament de molt bona qualitat i rapidesa. I és que, a part de gestionar les feines, les fem nosaltres mateixos, fet que ens permet oferir uns resultats molt personalitzats i elaborats per especialistes d’aquella feina concreta. La rapidesa es deu al fet que cada dia ens organitzem la jornada tenint en compte la urgència de les comandes, per poder ajustar-nos a les vostres necessitats.

 Cal destacar que tenim la promoció mensual, sempre molt interessant i diferent.  Al mes de juliol oferim foto deco de 20 x 25,  per 19 € (abans 26 €).

 A més, disposem de la targeta client Fotollum, que és totalment gratuïta, i cada tres mesos i sense el compromís de comprar res ofereix un regal relacionat amb les teves fotografies, com per exemple: un clauer, un imant, un calendari… I, si tens la targeta client, obtindràs preus especials en els millors dels nostres productes i paquets de revelatge digital.

 T’hi esperem!

C/ Arbeca, 2

25230 Mollerussa

Telf: 973710277
 

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa