Menú
REGALA RECORDS!

REGALA RECORDS!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Hi ha moltíssimes oportunitats per fer regals al llarg de la vida, i nosaltres te n’oferim una. Tots els bons moments que passem i vivim marquen el nostre dia a dia i porten alegría. Per això, t’oferim l’oportunitat de fer regals personalitzats, variats i bonics que segur que t’agradaran! Quan pensis en un regal, pensa en Fotollum!

 Fotollum ofereix els seus serveis fotogràfics des de 1984. Oferim un tractament de molt bona qualitat i rapidesa. I és que, a part de gestionar les feines, les fem nosaltres mateixos, fet que ens permet oferir uns resultats molt personalitzats i elaborats per especialistes d’aquella feina concreta. La rapidesa es deu al fet que cada dia ens organitzem la jornada tenint en compte la urgència de les comandes, per poder ajustar-nos a les vostres necessitats.

 Cal destacar que tenim la promoció mensual, sempre molt interessant i diferent.  Al mes de juliol oferim foto deco de 20 x 25,  per 19 € (abans 26 €).

 A més, disposem de la targeta client Fotollum, que és totalment gratuïta, i cada tres mesos i sense el compromís de comprar res ofereix un regal relacionat amb les teves fotografies, com per exemple: un clauer, un imant, un calendari… I, si tens la targeta client, obtindràs preus especials en els millors dels nostres productes i paquets de revelatge digital.

 T’hi esperem!

C/ Arbeca, 2

25230 Mollerussa

Telf: 973710277
 

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa