Menú
Que en saps de la Moda Sostenible?

Que en saps de la Moda Sostenible?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Moda sostenible a Núria Sans - Moda Femenina

Núria Sans-Moda Femenina, es una botiga de moda dedicada exclusivament a la dona.

La botiga es multimarca , disposem de diferents marques de moda la gran majoria catalanes, però també en tenim del Paí Basc, d’Itàlia, Portugal, Alemanya. (Gerry, Trovels, Kilt, Bato-Peto, Mad Dragon Seeker, Cristina Gavioli, i unes de noves que us presentarem aquesta temporada Primavera estiu 2021)

Una de les novetats que us presentem aquesta Primavera-Estiu 2021 i, pensant en tot el tema ambiental i del reciclatge es la nova marca de moda sostenible LAVANDERA.

LAVANDERA és una empresa de Donostia conscient d’aquesta problemàtica i per això el que fa en la seva fabricació és augmentar el percentatge de teixits upcycled i reciclats. D’aquesta  manera aconsegueix reduir l’impacte ambiental i, l’ús de matèries primes noves.

Que són els teixits upcycled i reciclats?

  • Upcycled, es aquell teixit, que s’adquireix a partir d’excedents de roba d’altres marques i de fabricants de tèxtils. Com que són teixits recuperats, els metres adquirits són limitats, el que fa que les peces que es creen siguin limitades.
  • Reciclats, treballen amb proveïdors que fan teixits a partir de fil reciclat. Les principals fibres són: llana, cotó i polièster.

Pel que fa als teixits nous utilitza aquells que estan lliures de tòxics. Algun dels  quals disposen de certificació GOTS i  OEKOTEX.

Finalment dir que Lavandera es un empresa que també controla que tots els processos i condicions laborals compleixin els estàndards de bones pràctiques i, de respecte als treballadors.

La fabricació i la distribució es de proximitat per reduir el CO2,part de la seva fabricació es fa a Catalunya.

I per últim dir que aquesta marca només fabricar per les seves botigues, (entre les quals hi passem a formar part Nuria Sans-Moda Femenina aquesta primavera) i, per tant no genera STOCK sobrant. Per aquest motiu quan adquireixes un producte d’aquesta marca, a l’etiquetat podràs comprovar el numero de peces fabricades per a cada model.

Nuria Sans-moda femenina us convida a que passeu per la botiga a conèixer aquesta marca i, tota la resta de novetats que hem portat per a totes vosaltres aquesta nova temporada.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa