Que en saps de la Moda Sostenible?

Que en saps de la Moda Sostenible?

Moda sostenible a Núria Sans - Moda Femenina

Núria Sans-Moda Femenina, es una botiga de moda dedicada exclusivament a la dona.

La botiga es multimarca , disposem de diferents marques de moda la gran majoria catalanes, però també en tenim del Paí Basc, d’Itàlia, Portugal, Alemanya. (Gerry, Trovels, Kilt, Bato-Peto, Mad Dragon Seeker, Cristina Gavioli, i unes de noves que us presentarem aquesta temporada Primavera estiu 2021)

Una de les novetats que us presentem aquesta Primavera-Estiu 2021 i, pensant en tot el tema ambiental i del reciclatge es la nova marca de moda sostenible LAVANDERA.

LAVANDERA és una empresa de Donostia conscient d’aquesta problemàtica i per això el que fa en la seva fabricació és augmentar el percentatge de teixits upcycled i reciclats. D’aquesta  manera aconsegueix reduir l’impacte ambiental i, l’ús de matèries primes noves.

Que són els teixits upcycled i reciclats?

  • Upcycled, es aquell teixit, que s’adquireix a partir d’excedents de roba d’altres marques i de fabricants de tèxtils. Com que són teixits recuperats, els metres adquirits són limitats, el que fa que les peces que es creen siguin limitades.
  • Reciclats, treballen amb proveïdors que fan teixits a partir de fil reciclat. Les principals fibres són: llana, cotó i polièster.

Pel que fa als teixits nous utilitza aquells que estan lliures de tòxics. Algun dels  quals disposen de certificació GOTS i  OEKOTEX.

Finalment dir que Lavandera es un empresa que també controla que tots els processos i condicions laborals compleixin els estàndards de bones pràctiques i, de respecte als treballadors.

La fabricació i la distribució es de proximitat per reduir el CO2,part de la seva fabricació es fa a Catalunya.

I per últim dir que aquesta marca només fabricar per les seves botigues, (entre les quals hi passem a formar part Nuria Sans-Moda Femenina aquesta primavera) i, per tant no genera STOCK sobrant. Per aquest motiu quan adquireixes un producte d’aquesta marca, a l’etiquetat podràs comprovar el numero de peces fabricades per a cada model.

Nuria Sans-moda femenina us convida a que passeu per la botiga a conèixer aquesta marca i, tota la resta de novetats que hem portat per a totes vosaltres aquesta nova temporada.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa