Menú
LA NOSTRA LLAR, LA NOSTRA VIDA, LA NOSTRA PROTECCIÓ!

LA NOSTRA LLAR, LA NOSTRA VIDA, LA NOSTRA PROTECCIÓ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tots identifiquem la nostra llar, perquè és nostra, és casa, individual i personal. És un lloc on sentir-nos protegits, segurs, recollits, un refugi. És el lloc on s’aprenen les coses més importants per a  la vida. Així, aprenem a caminar, parlar, estimar i adquirim valors que són fonamentals per a la convivència en la societat. 

És un lloc tradicional, de tota la vida. Sovint passa de pares a fills. No és tan sols parets i mobles;  la llar adquireix importància pels seus residents, la llar és el reflex de nosaltres mateixos, els gustos, anhels, sentiments i emocions . 

És important valorar tot el que tenim, gaudir de les coses boniques del dia a dia: un cafè, una lectura, una xerrada, un trobada familiar, quan arriben els regals de Reis, les il·lusions; en definitiva, la llar és allà on som feliços. És el nostre deure protegir-la, assegurar-la, saber que en qualsevol  circumstància  estem coberts de tots els imprevistos i necessitats. Cal  tenir la certesa que sempre tindrem suport i cobertura. 

Tots hem vist, per desgràcia, la desesperació dels qui ho perden tot -incendis, desastres atmosfèrics, robatoris…- i es troben sense la protecció necessària en aquests moments tan crítics.

Per què ens cal una assegurança de llar?

Perquè s’adapta a les necessitats del nostre estil i forma de vida i ofereix cobertura completa en diferents situacions en què pugui estar exposat l’habitatge. Protegeix, també, la pròpia família, fins i tot els animals de companyia. Assegurar la llar és protegir allò que més estimem. 

A Assegurances Bilbao tindràs una atenció personalitzada, única i resoldrem tots els teus dubtes. T’hi esperem!

 Av. Canal, 8, 25230 Mollerussa
 973602554  
 olgagraus@segurosbilbao.com

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa