LA NOSTRA LLAR, LA NOSTRA VIDA, LA NOSTRA PROTECCIÓ!

LA NOSTRA LLAR, LA NOSTRA VIDA, LA NOSTRA PROTECCIÓ!

Tots identifiquem la nostra llar, perquè és nostra, és casa, individual i personal. És un lloc on sentir-nos protegits, segurs, recollits, un refugi. És el lloc on s’aprenen les coses més importants per a  la vida. Així, aprenem a caminar, parlar, estimar i adquirim valors que són fonamentals per a la convivència en la societat. 

És un lloc tradicional, de tota la vida. Sovint passa de pares a fills. No és tan sols parets i mobles;  la llar adquireix importància pels seus residents, la llar és el reflex de nosaltres mateixos, els gustos, anhels, sentiments i emocions . 

És important valorar tot el que tenim, gaudir de les coses boniques del dia a dia: un cafè, una lectura, una xerrada, un trobada familiar, quan arriben els regals de Reis, les il·lusions; en definitiva, la llar és allà on som feliços. És el nostre deure protegir-la, assegurar-la, saber que en qualsevol  circumstància  estem coberts de tots els imprevistos i necessitats. Cal  tenir la certesa que sempre tindrem suport i cobertura. 

Tots hem vist, per desgràcia, la desesperació dels qui ho perden tot -incendis, desastres atmosfèrics, robatoris…- i es troben sense la protecció necessària en aquests moments tan crítics.

Per què ens cal una assegurança de llar?

Perquè s’adapta a les necessitats del nostre estil i forma de vida i ofereix cobertura completa en diferents situacions en què pugui estar exposat l’habitatge. Protegeix, també, la pròpia família, fins i tot els animals de companyia. Assegurar la llar és protegir allò que més estimem. 

A Assegurances Bilbao tindràs una atenció personalitzada, única i resoldrem tots els teus dubtes. T’hi esperem!

 Av. Canal, 8, 25230 Mollerussa
 973602554  
 olgagraus@segurosbilbao.com

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa