GRAN ESTRENA: ALCARRÀS!!

GRAN ESTRENA: ALCARRÀS!!

🎬 Aquesta Sí que no us la podeu perdre! Estrena de la millor pel·lícula rodada a les nostres contrades i guanyadora d’un os d’or al millor film a la Berlinale!!🥇 ALCARRÀS!!!

Curiositat: el dissabte, 30 d’abril a les 6 de la tarda, presentació amb alguns dels actors de la pel·lícula👨‍👩‍👧‍👦. Veniu a Mollerussa i apropeu-vos al cinema, segurament algun dels actors us sonaran, ja que són famílies pageses de la zona!!

De què va la peli... 🍑🌳L’avi ha deixat de parlar, però ningú de l’extensa família Solé sap per què. Com cada estiu, a Alcarràs, una petita localitat rural de Catalunya, la família cultiva una gran extensió de presseguers. Després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per fer junts la seva darrera collita.

Crítica: Alcarràs és amor i afecte, però també desesperació i frustració. És una pel·lícula bellíssima, naturalista i humana que encapsula un estiu agredolç des de diferents perspectives basades en lexperiència vital. Una obra cimera del cine espanyol que serà recordada i reivindicada en els propers anys. Quina sort que tenim de tenir entre nosaltres Carla Simón.

Ens veiem aquest cap de setmana a Mollerussa!!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa