Gimcana Ai, quin disbarat!

Gimcana Ai, quin disbarat!

Tret de sortida de l’onzena edició de la gimcana Ai, quin disbarat!

Onzena edició de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa, organitzada per Mollerussa Comercial i el Servei Comarcal de Català del Pla d’Urgell

Enguany encarem l’Ai, quin disbarat! prenent com a base frases que conscienciïn el públic de la importància de tenir una llengua pròpia i d’usar-la sempre.. Així, 16 establiments lluiran als aparadors una sèrie de frases relacionades amb la llengua, i en cadascuna hi haurà un error ortogràfic.

Com cada any, aquesta gimcana té un doble públic: per una banda, totes les persones  que lliurement hi vulguin col·laborar i, per l’altra, els alumnes de cicle superior de les escoles de Mollerussa.

IMG_0122

Els cartells es penjaran el dia 13 de març i fins al 12 d’abril als aparadors. I durant aquests dies els establiments donaran butlletes a qui els en demani. A les escoles les butlletes les repartiran directament als nens i nenes de cicle superior.

Es tracta enguany d’anar resseguint les botigues que estan relacionades a la butlleta, buscar l’errada  que trobaran al cartell i escriure-la correctament a la butlleta. Aquells que facin un mínim de 14  encerts entraran al concurs. El lliurament de premis es farà el 21 d’abril, a les escoles per als escolars i al Consell per al públic en general.

Mollerussa Comercial lliurarà quatre targetes regal de 25 Molleuros cadascuna als guanyadors d’entre el públic en general, un val de 50 Molleuros per a cadascuna de les escoles participants i dos vals de 25 Molleuros als guanyadors de cada escola (un alumne de 5è i un de 6è). Aquesta gimcana, plenament consolidada a la ciutat, guanya adeptes cada any i això ens ho demostra l’índex de participació, que creix en cada edició.

Descarrega’t i imprimeix la butlleta per poder participar:
https://www.mollerussacomercial.cat/ai-quin-disbarat/

Bona gimcana!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa