Menú
OPEN NIGHT MÀGIC 2019!!

OPEN NIGHT MÀGIC 2019!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Des de l’organització estem molt satisfets d’aquesta edició, que tot i la calor, Mollerussa es va emplenar de gom a gom. Les terrasses estaven plenes de gent sopant, fent un beure o un geladet,… tot gaudint de la música dels nostres dj’s i dels mags de carrer que sorprenien a grans i petits en cada  truc de màgia que realitzaven.

Un agraïment  als clubs de dansa que ens van realitzar unes  exhibicions professionals, amb uns ballets espectaculars  i emotius que et feien vibrar  a cada moment. Gràcies a …. Studio Dansa  Vicky Rodrigues, Sonsoran  dance Studio, Club Estil Mollerussa i companyia  de dansa Montse Miret.

En acabar els ballets , el gran públic assistent també va gaudir molt del Mag Shado, amb els seus trucs de mentalisme , pickpocket i màgia urbana que va deixar amb la boca oberta  a tots els presents.

Al vespre també hi va haver el campionat solidari de la botifarra a càrrec del centre d’iniciatives àngel Olaran, amb un gran nombre de participants, que van participar de la festa tot jugant a la fresca.

Els membres de  l’associació del Country també  van tenir el seu moment, tot  ballant  durant unes hores i fent  gaudir a tot el públic assistent.

I a partir de les 12 de la nit, les botigues es van emplenar de gent que van gaudir de grans descomptes, donant el tret de sortida a les rebaixes d’estiu.

I com ja sabíeu… comprar per l’Open Night tenia premi!!

I les afortunades  son:

  • Viatge a Londres +  entrades als estudis de Harry Potter: Elena Olomí.
  • Cap de setmana a Londres + entrades a l’espectacle del Mag pop: Ana Mo.
  • Els 3 lots de vi del Castell del Remei:  Teresa Bech, Aida Capell i Arantxa Gómez.

Esperem que tots els que ens vareu visitar per l’Open Night, hagueu gaudit al màxim i esperem retrobar-nos l’any vinent!

Aquí us deixem un recull de les millors imatges de l’OPEN NIGHT MÀGIC 2019!!

Deixa un comentari

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa