OPEN NIGHT MÀGIC 2019!!

OPEN NIGHT MÀGIC 2019!!

Des de l’organització estem molt satisfets d’aquesta edició, que tot i la calor, Mollerussa es va emplenar de gom a gom. Les terrasses estaven plenes de gent sopant, fent un beure o un geladet,… tot gaudint de la música dels nostres dj’s i dels mags de carrer que sorprenien a grans i petits en cada  truc de màgia que realitzaven.

Un agraïment  als clubs de dansa que ens van realitzar unes  exhibicions professionals, amb uns ballets espectaculars  i emotius que et feien vibrar  a cada moment. Gràcies a …. Studio Dansa  Vicky Rodrigues, Sonsoran  dance Studio, Club Estil Mollerussa i companyia  de dansa Montse Miret.

En acabar els ballets , el gran públic assistent també va gaudir molt del Mag Shado, amb els seus trucs de mentalisme , pickpocket i màgia urbana que va deixar amb la boca oberta  a tots els presents.

Al vespre també hi va haver el campionat solidari de la botifarra a càrrec del centre d’iniciatives àngel Olaran, amb un gran nombre de participants, que van participar de la festa tot jugant a la fresca.

Els membres de  l’associació del Country també  van tenir el seu moment, tot  ballant  durant unes hores i fent  gaudir a tot el públic assistent.

I a partir de les 12 de la nit, les botigues es van emplenar de gent que van gaudir de grans descomptes, donant el tret de sortida a les rebaixes d’estiu.

I com ja sabíeu… comprar per l’Open Night tenia premi!!

I les afortunades  son:

  • Viatge a Londres +  entrades als estudis de Harry Potter: Elena Olomí.
  • Cap de setmana a Londres + entrades a l’espectacle del Mag pop: Ana Mo.
  • Els 3 lots de vi del Castell del Remei:  Teresa Bech, Aida Capell i Arantxa Gómez.

Esperem que tots els que ens vareu visitar per l’Open Night, hagueu gaudit al màxim i esperem retrobar-nos l’any vinent!

Aquí us deixem un recull de les millors imatges de l’OPEN NIGHT MÀGIC 2019!!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa