Menú
Condicions generals sorteig viatge Disneyland Paris

Condicions generals sorteig viatge Disneyland Paris

Condicions generals sorteig viatge Disneyland Paris

 1. El sorteig consisteix en una reserva en temporada baixa, del 10 de gener de 2022 al 31 de març  del 2022, per a 2 nits i per a 2 adults + 2 nens de fins a 11 anys.
 2. El premi inclou transport d’avió anada i tornada amb bossa de mà de 10kg per persona, trasllats i estada en un hotel Disney en règim de solament dormir i entrades incloses als 2 parcs durant 3 dies.
 3. Per realitzar la reserva necessitarem que tots el participants ens facilitin copia del seu DNI      (menors inclosos).
 4. Un cop realitzada la reserva si es tingues que cancel·lar per part del client hi hauria les següents despeses de cancel·lació:
 5. Per part de Disney hi hauria unes despeses de 50’00€ fins 8 dies abans de l’entrada des del moment de la reserva.
 6. En cas que la cancel·lació es produís dins dels 8 dies anteriors s’informaria al guanyador en el moment de efectuar la reserva de les despeses que hi hauria en funció del hotel reservat.
 7. Els trasllats no ocasionarien despeses fins una setmana abans de l’estrada.
 8. Igualment per part dels vols, en el moment de efectuar la reserva s’informaria de les despeses pertinent de la cia aèria reservada i les dates a partir de les quals s’entraria en despeses.
 9. Degut a la pandèmia de la COVID -19, totes les reserves es poden veure afectades per anul·lacions i / o modificacions segons restriccions de cada país.
 10. Es responsabilitat de cada client tenir tota la documentació personal al dia ( DNI, passaport, certificat de vacunació, formularis d’entrada a cada país). Informació que es donaria per part de l’agència en el moment de la reserva i es re confirmaria una setmana abans ja que hi podria haver modificacions.
 11. Es recomanable contractar una assegurança de viatge i cancel·lació que inclogui COVID – 19.
 12. El regal no es bescanviable per diners ni per cap altre destí. L’acceptació de regal implicar acceptar les condicions.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa