Condicions de venta

Condicions de venta

Condicions de venta

Disponibilitat i preu dels articles

Tots els articles que trobareu al web, són articles que en algun moment han estat donats d’alta als comerços dels associats de MOLLERUSSA COMERCIAL. Tot i així, les existències poden ser limitades i la seva aparició al web no implica la disponibilitat immediata. En cas de no disposar de l’article sol·licitat, a la mateixa fitxa s’informa del temps aproximat en que és possible obtenir-lo. Un cop encomanat, l’associat fa la gestió per rebre’l ràpidament del proveïdor. S’ha de matisar que l’article en questió pot trobar-se en situació d’ EXHAURIT o en propera PRODUCCIÓ, de la qual cosa s’informa tot seguit quan se sap amb seguretat. 

Per aquests motius, TOTES LES COMANDES DE DISPONIBILITAT NO IMMEDIATA rebran una confirmació per part de la Llibreria.

Igualment en el cas dels preus: EN TOTS ELS ARTICLES DE DISPONIBILITAT IMMEDIATA EL PREU NO POT VARIAR perquè és el vigent. Però no així en els cas d’alguns dels quals no tenim estoc, i en que cal confirmar el preu. De la qual cosa s’informarà tot seguit en cas que hi hagués variació.

 

Recollides

La comanda es pot recollir al comerç de l’associat durant l’horari habitual, desprès d’haber rebut la corresponent confirmació de disponibilitat, i haver efectuar el pagament prèviament o en aquell mateix moment.

Enviaments

L’import de les despeses de la tramesa s’afegirà al preu total de la comanda. En el cas d’una comanda amb més d’un article del mateix comerciant, es procura agrupar-los en una sola tramesa, sempre que sigui possible i no suposi un retard excessiu.

El cost de l’enviament ve determinat per l’associat que el publicat.

Com realitzar la compra

El procediment de compra és l’habitual a Internet. Podeu d’indentificar-vos si ja sóu clients o bé registrar-vos per primer cop. Podeu cercar i posar a la cistella els articles que voleu.

Després de realitzar la comanda i indicar quina forma de pagament i enviament us interessa, heu de “REALITZAR LA COMANDA”, I ENVIAR-LA. En el formulari de finalització de comanda podreu deixar les anotacions que considereu oportunes. En aquest pas  veureu el contingut, l’import i les dades que podreu revisar i modificar si cal abans de :CONFIRMAR.

Un cop confirmada la comanda ja comença a fer el seu curs i en poques hores rebreu la resposta dels comerços associats.

Com realitzar el pagament

En el cas de recollir la comanda a l’establiment de l’associat, el pagament es pot efectuar prèviament (per targeta, paypal o transferència) o bé  en aquest precís moment (si s’ha marcat transferència).

El pagament es pot efectuar de tres maneres:

  • amb targeta de crèdit Visa o Master Card
  • a través de Paypal
  • amb l’opció de transferència bancària

La factura corresponent es lliura al client quan s’envia la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de la comanda

Cancel.lacions i devolucions

Les comandes es poden cancel.lar sense cap cost fins al moment que l’enviament es fa efectiu. Si rebem l’avís de cancel.lació quan el paquet ja està enviat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 15 dies després d’haver rebut els artciles. Les despeses d’enviament quedaran a càrrec del client. L’import de la compra es tornarà pel mateix mitjà en que el client a fet el pagament. Queden excloses d’aquest supòsit totes les devolucions que resultin d’una errada nostra o d’un defecte de l’article servit. En aquest cas ens comprometem a canviar el producte defectuós per un altre de correcte. Ens aquests cassos ens farem carrec de les despeses de devolució i enviament. En cas de no ser possible el canvi, es retornarà l’import.

Seguretat i confidencialitat de les dades

Les transmissions de totes les dades personals es realitzen mitjançant de SSL (Secure Socket Layer), un sistema que garantitza la confidencialitat de les dades enviades.

Totes les dades que es demanen per a fer possible el registre són les estrictament necessàries.

MOLLERUSSA COMERCIAL – Associació de Comerciants de Mollerussa es compromet a utilitzar les dades únicament amb la finalitat ja acordada i a no cedir-les ni vendre-les sota cap concepte. Aquestes dades queden emmagatzemades a la base de dades de MOLLERUSSA COMERCIAL – Associació de Comerciants de Mollerussa, i el client pot en qualsevol moment accedir a elles des de la web i modificar-les. També pot sol·licitar la baixa del seu registre.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa