Carnaval a Mollerussa!

Carnaval a Mollerussa!

Atents que ja torna el Carnaval als carrers de Mollerussa!! El dia 26 de febrer!!

”S’apropa el carnaval i els aparadors s’omplen de disfresses i caretes ”

El carnaval és una celebració popular i divertida que es porta a terme dies abans de la Quaresma (contant quaranta dies abans del Diumenge de Rams) per tant, la data varia cada any!! A part, cada poble tria el seu dia per celebrar-ho envoltant d’aquesta data per tal que les comparses que volen desfilar a la rua de més pobles ho puguin fer!

comparses

En tot el món el Carnaval és motiu de gran celebració i festa, sent el d’alguns països molt reconegut! El Carnaval de Río de Janeiro (Brasil) és considerat com el més gran del planeta, en el que les comparses desfilen i el públic balla.
El segon carnaval més important del món és el de Santa Cruz de Tenerife!! I el millor carnaval d’Espanya és el de Cadis, tant que ha sigut declarat festa d’Interès Turístic Internacional!

Aquest any, a Mollerussa se celebrarà el dia 26 de febrer recuperant la Rua, pels carrers del centre i l’avinguda del Canal!! Quina emoció poder tornar a sentir l’alegria de la Rua pels carrers de la nostra ciutat!!

Doncs, ja esteu preparats pel carnaval? Si encara no teniu disfressa a La Joguina ho tenim tot rebaixat al 50%, per tant, no teniu cap motiu per no participar en aquesta divertida festa!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa