Menú
Carnaval a Mollerussa!

Carnaval a Mollerussa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Atents que ja torna el Carnaval als carrers de Mollerussa!! El dia 26 de febrer!!

”S’apropa el carnaval i els aparadors s’omplen de disfresses i caretes ”

El carnaval és una celebració popular i divertida que es porta a terme dies abans de la Quaresma (contant quaranta dies abans del Diumenge de Rams) per tant, la data varia cada any!! A part, cada poble tria el seu dia per celebrar-ho envoltant d’aquesta data per tal que les comparses que volen desfilar a la rua de més pobles ho puguin fer!

comparses

En tot el món el Carnaval és motiu de gran celebració i festa, sent el d’alguns països molt reconegut! El Carnaval de Río de Janeiro (Brasil) és considerat com el més gran del planeta, en el que les comparses desfilen i el públic balla.
El segon carnaval més important del món és el de Santa Cruz de Tenerife!! I el millor carnaval d’Espanya és el de Cadis, tant que ha sigut declarat festa d’Interès Turístic Internacional!

Aquest any, a Mollerussa se celebrarà el dia 26 de febrer recuperant la Rua, pels carrers del centre i l’avinguda del Canal!! Quina emoció poder tornar a sentir l’alegria de la Rua pels carrers de la nostra ciutat!!

Doncs, ja esteu preparats pel carnaval? Si encara no teniu disfressa a La Joguina ho tenim tot rebaixat al 50%, per tant, no teniu cap motiu per no participar en aquesta divertida festa!

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa