AQUESTA TARDOR ARRIBA PLENA DE COLORS, QUIN ÉS EL TEU PREFERIT?

AQUESTA TARDOR ARRIBA PLENA DE COLORS, QUIN ÉS EL TEU PREFERIT?

Per fi sabem quins colors portarem aquesta pròxima temporada. Alguns et sorprendran i d’altres et resultaran més familiars perquè any rere any els continuem portant. Aquesta és la proposta per a la Tardor-Hivern 2019/2020 que s’han vist també a les passarel·les.

Entre els colors seleccionats, es troben sorprenentment tons vibrants (com el vermell), i menys esperats altres tons que estem acostumades a vestir cada any, com el to verd oliva, marrons més o menys foscos, blau marí … Tots ells vistos en les peces que recentment s’han lluït en les diverses passarel·les de la Madrid Fashion Week.

A continuació, et presentem tots ells perquè et facis una idea més extensa de les properes tendències.

Sens dubte, la propera tardor-hivern 2019/20 vindrà carregat de molt color vermell. Entre d’altres tons, un vermell vibrant que ho veurem en tot tipus de peces.
També el vermell fosc, fort, és idoni per a la temporada d’hivern perquè entre altres coses, és molt fàcil de combinar amb la resta de colors de moda.
La barreja de vermell amb una mica de to rosat és un color d’allò més natural.

Els tons marrons, com era d’esperar, també s’han obert un lloc entre els colors tendència de la propera tardor-hivern 2019/20. Es tracta d’un marró molt fosc i profund, que recorda al color de la terra i del cafè.

Un cop més, alguns dissenyadors ens sorprenen incloent en la paleta de colors de les seves peces, aquest color que recorda a un marró suau, orgànic i més natural.

El rosa ataronjat superdolç i femení, juntament amb el marró serà la combinació perfecta per anar d’allò més sofisticada aquesta tardor.

Un blau apagat que sembla estar barrejat amb el gris, formant un color molt de la tardor, perfecte per combinar amb tons terra.
El blau més galàctic arriba als nostres armaris la propera temporada. Són peces que brillen amb llum pròpia.

Simbolitzant el cel nocturn arriba aquest clàssic blau fosc, símbol també de la sofisticació, un atractiu a la tardor i hivern, embolicant d’elegància a aquells que el vesteixen.

Un color que crea un contrast nítid a la paleta de colors per a la tardor-hivern 2019/20, i que, sens dubte, serà un dels colors favorits.

El color més deliciosament atractiu, que recorda al del préssec i perfectament combinable amb negres i colors terra, ve amb molta força.

El clàssic color beix, un color que no passa de moda, atemporal i totalment arrelat a qualsevol temporada any rere any.

El verd oliva més natural es troba, un any més, entre els tons de moda en dissenys molt romàntics i típics de la tardor.

Un dels colors més de tardor és aquest color verd ampolla, molt propi dels colors que ens brinda la natura en aquesta època de l’any.

El to malva apagat també es cola entre la paleta de colors del proper hivern. Amb el gris i amb tons brillants com els vermells tendència, pot ser l’aposta perfecta. És un dels més afavoridors per a la temporada de fred.

El color gris etern ha estat molt vist en les últimes desfilades. Un color que lluny de ser masculí, es converteix en un dels més femenins amb conjunts d’americana i pantaló donant un to de sobrietat i estabilitat.

Com s’ha mostrat, les tendències de color tardor-hivern 2019-2020 consisteixen en tons elegants i autosuficients, cadascun d’ells es combina perfectament amb els altres, creant així una imatge equilibrada. Aquests colors de moda estaran presents en les col·leccions d’aquesta nova temporada i els veurem a tots els aparadors de les botigues de Mollerussa Comercial.

 

Raquel Cosp
Assessora d’Imatge Personal
DAU Moda

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa