Aloha! Open Night

Aloha! Open Night

Encara estàs dubtant a venir el pròxim divendres 28 de juny a l’𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭?
Després de llegir aquesta Newsletter de segur prendràs la decisió encertada!
1. Començaran les 𝐫𝐞𝐛𝐚𝐢𝐱𝐞𝐬 a més de seixanta establiments i, per tant, trobaràs descomptes que et faran al·lucinar!
2. Es duran a terme 𝐦𝐮́𝐥𝐭𝐢𝐩𝐥𝐞𝐬 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐬, entre les quals destacaríem el fabulós 𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐥𝐞 𝐝𝐞 ball polinesi gratuït, 𝐦𝐮́𝐬𝐢𝐜𝐚 𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐞 (i sorpreses que sempre amaguem sota la màniga!)
3. Serà l’oportunitat perfecta per 𝐫𝐞𝐭𝐫𝐨𝐛𝐚𝐫-𝐭𝐞 𝐚𝐦𝐛 𝐚𝐦𝐢𝐜𝐬 𝐢 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐬 i gaudir d’un ambient únic i acollidor
4. I estaràs donant suport al 𝐭𝐞𝐢𝐱𝐢𝐭 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐜𝐢𝐚𝐥 de la nostra ciutat! Les teves compres tindran premi perquè aconseguiràs butlletes que et permetran participar al 𝐬𝐨𝐫𝐭𝐞𝐢𝐠 d’experiències inoblidables, 1.000 Moll€uros i moltes altres sorpreses!
5. No perdis l’oportunitat de gaudir d’un esdeveniment que promet ser tot un èxit!
Ens hi trobem?
𝐒𝐎𝐑𝐓𝐄𝐈𝐆 INCREÏBLE!
T’ho expliquem!
Totes les compres realitzades durant la setmana i la nit del 28 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐧𝐲 podran entrar al sorteig de 𝟏.𝟎𝟎𝟎 𝐦𝐨𝐥𝐥€𝐮𝐫𝐨𝐬 per gastar en Establiments Associats.
És ben senzill! Els nostres comerciants et donaran una 𝐛𝐮𝐭𝐥𝐥𝐞𝐭𝐚 per omplir en cada compra que facis, un cop la butlleta tingui la informació necessària t’hauràs de dirigir a la carpa de Mollerussa Comercial (la qual estarà ubicada al C/Vilaclosa) i dipositar la butlleta en l’urna . I ja està! La sort estarà en mans del destí!
Però, ep! Que això no és tot! Tindràs l’oportunitat de participar a més a més en el sorteig en les nostres xarxes socials d’una escapada d’un dia a Caribe parc i una nit d’hotel per a dues persones.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa