Ai, quin embolic!

Ai, quin embolic!

S’apropa Sant Jordi, una diada que per a la nostra terra és especial i, per això, des de Mollerussa Comercial juntament amb el Servei Comarcal de Català, hem organitzat per vuitè any consecutiu una activitat lúdica relacionada amb aquesta diada i amb la nostra llengua. Enguany encarem l’Ai, quin embolic! Enguany encarem l’Ai, quin embolic! en forma de mots encreuats, amb la finalitat que els participants passin una bona estona.

Àlex Català (president de Mollerussa Comercial) amb Alba Pla ( tècnica de normalització lingüística) i Joan Trull (president del Consell Comarcal)

La gimcana s’anomena AI, QUIN EMBOLIC!, i el funcionament d’aquesta activitat és el següent:

  • El concurs va adreçat a dos públics diferents: persones que comprin en establiments associats i alumnes de 5è i 6è de les escoles de Mollerussa.
  • Es penjaran dos cartells a l’aparador de cada un dels establiments que hi col·laborin. un serà el cartell anunciador del concurs i en l’altre hi haurà la base d’uns mots encreuats, buida i numerada. A sota de cada cartell hi haurà una definició amb un número, a partir de la qual hauran d’emplenar les caselles corresponents. La definició serà tipus endevinalla i anirà relacionada amb els productes de venda de l’establiment en qüestió.
  • Els participants hauran de resoldre correctament, almenys, 13 de 15 endevinalles perquè puguin entrar en el sorteig. A la butlleta hi haurà relacionats tots els establiments participants. Les butlletes s’hauran de dipositar a les urnes (del 21 de març al 8 d’abril). Hi haurà urnes a les escoles, a la biblioteca i als establiments col·laboradors.
  • Durant la setmana de Sant Jordi, es lliuraran els premis a les escoles i als guanyadors com a públic general.
  • El premi per al públic general són quatre premis de 25 Molleuros. I en relació amb els premis escolars consisteixen en 1 val de 50 euros per escola participant i dos vals de 25 euros cadascun per als alumnes de cada escola per gastar en material escolar i llibres a les llibreries associades a Mollerussa Comercial.

Apunta't a la nostra newsletter

i entra en el sorteig de 5 entrades setmanals al cinema de Mollerussa